Alla inlägg den 29 september 2013

Av Linda-Marie - 29 september 2013 22:35

Vi börjar från början med fredagen. I fredags var det Staffans födelsedag, Alvas tre månades dag och Staffan och min förlovningdag, mycket att fria på engång. Blev att laga lite god mat och vi hade köpt hem varsin bakelse till kvällen att fira med. Staffan fick dessutom åka premiär turen med mej på fredagen till affären, lite rädd var han nog allt :) men jag körde säkert. Så skönt att äntligen ha ett eget körkort.


Lördagen blev det att åka över till Öland och kolla till Sködefesten och njuta av höst vädret. Jag hade tänkt från början köra över:) men jag är rädd om Alva och Staffan, och lärt Staffan köra när det är så mycket stressade människor ute i trafiken som kör kors och tvärs på Öland. Väl framme i Räpplinge hos Staffans föräldra, hade Staffans mamma loppis på gården.

Det var blandat väder på Öland hela helgen, sol en stund och sen några regn skurar.

Jag och Staffan åkte in till Borgholm en sväng själva utan Alva, Farmor och Farfar ville vara barnvakt till lilla Alva och det fick dom såklart:) Kändes konstigt att åka iväg utan Alva, första gången vi åkte utan Alva.

Vi köpte några prydnas pumpor på torget och en fin lilla mössa med rosett på till Alva. Blev en sväng till, sen in till Borgholm på kvällen och kolla på fyrverkeri, som dom hade ner i hamnen, var mycket fint. Och Alva blev inte rädd utan log endast i vagnen med stor ögon.

Sen blev hem till Räpplinge och få lite mat i magen, en dag gå så fort.


Söndagen blev det en sväng runt Räpplinge och titta till alla loppisar och lammbutiken. Solen sken så det blev en behaglig promenad, och Alva sov som vanligt i vagnen under hela färden.

Efter lunch åkte vi hemåt igen till Kalmar, en resan som tog oss nästan två timmar drykt, 20km/tim från Ekrum och till Kalmar, lång kö var det hela vägen, väl i Kalmar trodde vi det var över men inte, tog fel väg till affären och hamnade i kön efter Kalmar ff match när alla skulle åka därifrån... Suck!


Trött men väldigt nöjda med helgen är vi.



              



             



            



             



             



             




             



             



             



             



             



              



              




Så var denna helgen över och en ny vecka kan börja imån, med nya äventyr:)



Puss och kram vi syns på stan  



Presentation


Tankar om livet här och nu...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Mitt liv

   

 

     


  

 


Ovido - Quiz & Flashcards